Forlaget Camino v/ Vibeke Spangsberg
Johan Wilmanns Vej 4, 2800 Kgs. Lyngby 
Tlf. +45.22.79.68.26 E-mail: info@forlaget-camino.dk
 
 
 

 

Magiske Camino

Rettelse

I Magiske Camino omtales Helsehuset som det sted,
Nika besøger i Danmark. Det er en skrivefejl.
Stedet er: 
Rejsehuset, Hyldegårdsvej 27, 2920 Charlottenlund
Tlf.: 39.90.13.90

 

 

 


Magiske Camino

Af Vibeke Spangsberg

beskriver på informativ og underholdende vis tvivleren Vibeke Spangsbergs livsrejse ad den ældgamle pilgrimsvej, Caminoen i Nordspanien. Bare året forinden havde forfatteren ikke drømt om at gå så meget som en meter med en rygsæk. Men efter et møde med den kristne healer, Nika i Kiev, endte hun med at tilbagelægge 736 km fra det historiske kloster i Roncesvalles ved Pyrenæerne til Santiago de Compostela. Turen gik over bjerge, gennem marker og middelalderbyer i al slags vejr: Regn, frost, blæst, storm, sol og varme. Med sig havde forfatteren en rygsæk med et sæt skiftetøj, en sovepose, et pilgrimspas og en returbillet fra Santiago seks uger efter. Det blev en rejse for både krop og sjæl. Med vabelplaster og Vorherre. Og ved vejs ende endte hun - til sin egen store overraskelse - med at heale en brækket tå på en medpilgrim. Siden har oplevelsen med healingen gentaget sig på forbløffende vis. Hjemme igen er livsrejsen fortsat. Tvivlen er blevet til tro og healingen til dagligdag.  

Læserkommentar:

Hej Vibeke.
Jeg er lige blevet færdig med at læse din bog MAGISKE CAMINO. Jeg har i nogle år gået og leget med tanken om at gå Caminoen.
Efter at have læst din bog er jeg ikke i tvivl: Det skal prøves.
Tak for din dejlige og levende måde at skrive på. Jeg kan ikke mindes jeg har læst en rejsebeskrivelse så gribende. Nogle steder havde jeg faktisk tårer i øjnene.
Frank Andersen
Hornsyld.